Baboma
0

Labdaimádó pelenka betétekkel

Cikkszám: 53

Állapot: Raktáron

A Baboma pelenkái a születéstől a szobatisztaságig kitartanak (3 kg-tól egészen 16 kg-ig), amit a tépőzár és a patentok tesznek lehetővé. A combnál lévő speciális gumírozásnak köszönhetően pedig mindig illeszkedik a kisbabák testéhez.

7.500 Ft
  

A pelenka dupla réteg PUL-ból készült, ami lehetővé teszi, hogy a babák bőre lélegezzen, de ne engedje át a nedvességet. A belső PUL rétegnek köszönhetően pelenka cserélésekor elég csak a betéteket kicserélni és a PUL réteget letörölni. 

A combszárnyas gumírozás biztosítja a pontos illeszkedést a kisbabák testéhez. Tudjuk, hogy minden kisbaba különböző, ezért ha úgy érzed, hogy a gyermeked vékonyabb vagy picit husisabb, kérlek egyeztess velünk e-mailben (info@baboma.hu). A kérések alapján az alkatához és a méretéhez tudjuk igazítani a pelenkát, hogy a legkényelmesebb legyen számára. 

A pelenka tartalma egy kis és egy nagy 2 rétegű bambusz betétet. A betétünk természetes antibakteriális anyagból készült, így nem irritálja a kisbaba bőrét. 2 rétegének köszönhetően tökéletes választás nappalra, ugyanis a betét gyorsabban és többet képes felszívni, mint egy hagyományos.

A betéten lévő patentot könnyen és gyorsan a pelenka külsőn kijelölt párjába illesztheted. 

Fontos figyelembe venni, hogy a betétek a végleges nedvszívó képességüket várhatóan a harmadik/negyedik mosás után érik el. 

A ruhák védelme érdekébe mosáskor a pelenkák hátuljában elrejtett tépőzárat az első tépőzárral illeszd össze, hogy megóvd a többi ruha anyagát. Az elrejtett zseb abban segít, hogy a tépőzár ne érintkezzen viselés közben a kisbaba bőrével, így garantáltan nem fogja irritálni.

Mosás: 30°C

Összetétel: 

  • külső: dupla réteg PUL (100% poliészter és poliuretán)
  • betét: 40% bambusz, 40% pamut, 20% poliészter
 

0 értékelés


Értékeld te is!Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót*
Ide kattintva elolvashatod az Adatvédelmi Tájékoztatót

Hasonló termékek