Baboma
0

Zöld pelenka

Cikkszám: 66

Állapot: Raktáron

A Baboma pelenkái a születéstől a szobatisztaságig kitartanak (3 kg-tól egészen 16 kg-ig), amit a tépőzár és a patentok tesznek lehetővé. A combnál lévő speciális gumírozásnak köszönhetően pedig mindig illeszkedik a kisbabák testéhez.

5.490 Ft
  

A pelenka dupla réteg PUL-ból készült, ami lehetővé teszi, hogy a babák bőre lélegezzen, de ne engedje át a nedvességet. A belső PUL rétegnek köszönhetően pelenka cserélésekor elég csak a betéteket kicserélni és a PUL réteget letörölni. 

A combszárnyas gumírozás biztosítja a pontos illeszkedést a kisbabák testéhez. Tudjuk, hogy minden kisbaba különböző, ezért ha úgy érzed, hogy a gyermeked vékonyabb vagy picit husisabb, kérlek egyeztess velünk e-mailben (info@baboma.hu). A kérések alapján az alkatához és a méretéhez tudjuk igazítani a pelenkát, hogy a legkényelmesebb legyen számára. 

A ruhák védelme érdekébe mosáskor a pelenkák hátuljában elrejtett tépőzárat az első tépőzárral illeszd össze, hogy megóvd a többi ruha anyagát. Az elrejtett zseb abban segít, hogy a tépőzár ne érintkezzen viselés közben a kisbaba bőrével, így garantáltan nem fogja irritálni.

Mosás: 30°C

Összetétel: 

  • dupla réteg PUL (100% poliészter és poliuretán)

A pelenka külső ára a betétet nem tartalmazza. A betéteinket külön tudod megvásárolni, amelyeket egyszerűen beilleszthetsz a pelenka külsőn kialakított patentokba. 

0 értékelés


Értékeld te is!Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót*
Ide kattintva elolvashatod az Adatvédelmi Tájékoztatót

Hasonló termékek