Baboma
0

Baboma

A Baboma megalapításának ötlete 2020 elején fogalmazódott meg, amikor szembesültem azzal, hogy az eldobható pelenkák mennyi hulladékot termelnek. A mosható pelenkák iránti lelkesedésemhez hozzájárult édesanyám 30 éves divatipari tapasztalata és tudása. Hosszú tervezések, tesztelések után elkészítettük az első egyméretes mosható pelenkákat, amelyet számtalan édesanya tesztelt, hogy kialakítsuk a végleges formáját. A pelenkáink a Social Impact Award 2020 finalistái között szerepeltek. A sok-sok megkeresésre pedig szélesítettük a termékskálánkat és így folyamatosan bővülünk. Célunk, hogy a babaszobákba olyan hazai termékek kerüljenek, amelyek prémium minőségűek és emellett környezettudatos gyártással készültek. 

Legfontosabb értékeink:

Magyar munkahelyek támogatása

Az alapanyagokat magyar nagykereskedésektől szerezzük be és a termékekeinket magyar kezek készítik. Így minden megvásárolt termékkel te is egy magyar munkahelyet támogatsz.

 

Környezetvédelem

Termékeink gyártása és csomagolása során igyekszünk környezettudatos megoldásokat választani. 

 

Minőség garantálás

A kisbabáinknak a legjobb minőség jár. Ennek következtében csak antiallergén és vegyszermentes anyagokkal dolgozunk. Organikus pamut anyagaink mindegyike rendelkezik ÖKO-TEX tanúsítvánnyal. Emellett minden egyes termék mögött rengeteg tervezés és tesztelés áll. 

 

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév neve: Baboma
Szolgáltató székhelye : 2428, Kisapostag Akácfa köz 5.
Nyílvántartási szám: 55739328
Elérhetőség: info@baboma.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36 30 331 0203
Adószám:57145987-1-27